Ministrica prof. dr. Jasna Duraković održala je radni sastanak s načelnikom Općine Jablanica, gospodinom Damirom Šabanovićem

5.jpg

Ministrica prof. dr. Jasna Duraković održala je radni sastanak s načelnikom Općine Jablanica, gospodinom Damirom Šabanovićem. “Na sastanku me je načelnik upoznao s akutnim problemom prevoza učenika u ovoj općini, gdje sam prvenstveno izrazila zahvalnost načelniku za sav njegov dosadašnji posvećeni rad i napore koje ulaže u rješavanje gorućeg problema prevoza u najboljem interesu učenika.
Drago mi je što sam vidjela da načelnik Šabanović obavlja izuzetno dobar posao, te sam uvjerena da su njegova predložena rješenja visokokvalitetna i da će uskoro omogućiti svim učenicima redovno prisustvovanje nastavi. Načelniku Šabanoviću sam ponudila podršku i naglasila da FMON stoji na raspolaganju gdje god je to moguće. Ovom prilikom upućujem apel svim roditeljima da djecu moraju slati u školu jer je obrazovanje obavezno, te da nepotrebno izostajanje djece iz škole nije prihvatljivo.”

Galerija