Datum obavijesti: 18/12/2020 Studijski programa koji organizira The British Scholarship Trust odnosi se na kratke boravke, u trajanju od 1 do 3 mjeseca, na nekoj od visokoškolskih institucija u Velikoj Britaniji. Kandidati su dužni svoje prijavne formulare poslati u Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine, najkasnije do 01.03.2021. godine, koje će objedinjenu listu kandidata dostaviti Udruženju The British Scholarship Trust, dok će to udruženje potom izvršiti konačnu selekciju kandidata. Kandidati moraju imati manje od 30 godina i (u većini slučajeva) moraju biti upisani na postdiplomske studije u Bosni i Hercegovini. Više informacija o stipendijama, kao i prijavni obrasci mogu se pronaći na web stranici: https://www.britishscholarshiptrust.org/

Datum obavijesti: 18/12/2020

Studijski programa koji organizira The British Scholarship Trust odnosi se na kratke boravke, u trajanju od 1 do 3 mjeseca, na nekoj od visokoškolskih institucija u Velikoj Britaniji.

Kandidati su dužni svoje prijavne formulare poslati u Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine, najkasnije do 01.03.2021. godine, koje će objedinjenu listu kandidata dostaviti Udruženju The British Scholarship Trust, dok će to udruženje potom izvršiti konačnu selekciju kandidata.

Kandidati moraju imati manje od 30 godina i (u većini slučajeva) moraju biti upisani na postdiplomske studije u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o stipendijama, kao i prijavni obrasci mogu se pronaći na web stranici:

https://www.britishscholarshiptrust.org/

Dokumenti vezani za konkurs